Cik Senyum ♥
herbalife .

Sunday, April 6, 2014 , 3:55 PM | 0 senyuman

Assalamualaikum  .
Lamanya tak menaip kat sini. Berhabuk blog kesayangan aku ni . Busy sangat sekarang . Tu pasal takda masa nak bercerita kat sini . Hee .  Aku nak cerita pengalaman consume herbalife . Alhamdulillah berat aku dah 10 kilogram turun sejak start berHerbalife ni . Hahaha . Target 10 kilogram lagi nak kena turun . Almaklumlah nak kahwin kan , uit main-main je k . Aku start consume herbalife ni tahun lepas 23/10/2013 dan sampai sekarang aku still makan herbalife ni (165 days) ada sorang coach yang guide aku masa nak start counsume herbalife ni . Aku makan herbalife bukan sebab nak turunkan berat badan ni je , pada masa yang sama aku nak jaga kesihatan juga . Kalau kurus sekali pun tak bermakna tak ada masalah kesihatan ye dak ? Kalau gemuk lagilah banyak masalah kesihatan kan kan ? Hahahaha . Nak consume herbalife ni kena aktif juga bersenam ke apa ke . Jangan duduk rehat macam tu je . Tak ada effect pun nanti , so haruslah kita berusaha lebih untuk capai matlamat yang dikejar. Air mineral pun kena minum dengan kadar yang cukup . Dan yang paling penting berdoa kepada Allah semoga dipermudahkan segala urusan.


Air mineral 4 liter sehari aku minum . Mineral plus mix tea .


Shake dua kali sehari aku ambil . Pagi sekali malam sekali .



Ada masa aku berjogging tak pun main badminton .

Korang boleh google je kalau nak tahu pasal herbalife ni .







cik senyum  
mati ayat . byebye.





laptop rosak.

Saturday, August 24, 2013 , 6:38 PM | 1 senyuman


Assalamualaikum . 
hai . macam mana raya best tak ? banyak dapat duit raya tak ? berat badan meningkat tak ? yelakan time raya kan banyak makan. hidangan yang disediakan enak-enak sahaja . berat badan haruslah naik . hehe . laptop rosaklah sedih sekali . ni menaip pun pakai phone . susahlah menaip pakai phone dah lah tak best . k cerewat . tengah tunggu laptop baru . huahua . laptop tu dah lama berjasa dengan aku . dah 5 tahun kot . abah bagi hadiah masa form 5 . sayangnya . kalau baiki mahal sangat baik beli yang baru . hahahaha ! nanti publish lagi . sama ketemu ya! zz













cik senyum  
mati ayat . byebye.

Salam AidilFitri .

Wednesday, August 7, 2013 , 11:20 PM | 2 senyuman

Assalamulaikum .


Salam AidilFitri saya ucapkan kepada semua umat Islam , keluarga tercinta , saudara-mara dan sahabat , kawan blogger . Saya seikhlas hati menyusun jari memohon dimaaf kekhilafan diri . Maaf zahir batin .


Nak duit raya mari beraya kat rumah ya .










cik senyum  
mati ayat . byebye.



Older Post
Cik Senyum ♥

 photo mee_zpsb66d8d28.jpeg  photo mee_zpsb66d8d28.jpeg
fatin syahirah . 21 .
terengganu .
senyuman manis.


Churp-Churp ♥

 photo mee_zpsb66d8d28.jpeg


Chit Chat ♥



Senyuman Anda ♥

 photo mee_zpsb66d8d28.jpeg

Lalu Lintas : Nuffnang ♥

 photo mee_zpsb66d8d28.jpeg